Suggesties – Suggestions:
Voorgerechten – Entrées:
Duo van wildpastei - uien- en vijgenconfituur
Paté de gibier - confituur d'oignon et figue
€ 24,00
St jacobsnootjes – blanke boter met dille – knolselder
Coquilles – beure blanc aux aneth – céleri rave
€ 24,00
Carpaccio van hert – truffel – raketsla – parmezaan
Carpaccio de chevreuil – truffle – rucolla – parmesan
€ 24,00
Tomaat garnalen (80gr garnalen)
Tomate crevette (80gr crevettes)
€ 28,50
Halve kreeft Belle – Vue (per 2 pers. - prijs p pers.)
Demi homard Belle Vue (par 2 pers. - prix par pers.)
€ 25,00
Ganzenleverpastei - chutney van mango - brioche
Terinne de foie gras - chutney de mangue - brioche
€ 25,00
Carpaccio van gerookte lende – raketsla – parmezaan
Carpaccio de boeuf fumé – rucolla – parmesan
€ 24,00
Hoofdgerechten – Plats:
Kabeljauw – gebrande prei – mousseline saus - puree
Cabillaud – poireaux brulée – sauce mousseline - puree
€ 38,00
Kreeft met Aziatische kruidenboter – rijst
Homard aux beurre Asiatique – riz
€ 45,00
Hazerug harlekijn - wintergarnituur
Râble de lièvre Harlekin - garniture d'hiver
€ 38,00
Fazant fine champagne - wintergarnituur
Faison fine champagne - garniture d'hiver
€ 38,00
Hertenkalffilet – wintergroentjes – amandelkroketjes
Filet chevreuil – légumes d’hiver – croquettes amandes
€ 38,00
Kalfszwezerikken “ Fine Champagne “ – kroketjes
Ris de veau “ Fine Champagne “ – croquettes
€ 40,00
Tomaat garnalen (130gr garnalen)
Tomate crevette (130gr crevettes)
€ 38,00